Hoofdpagina | MAHLER STICHTINGENxxxxx | Mahler Nieuws normaal lettertype groter lettertype grootste lettertype

Mahler Nieuws

Het Mahler Nieuws is het officiële orgaan van de Gustav Mahler Stichting Nederland en verschijnt in principe ieder kwartaal, maar in elk geval ten minste driemaal per jaar. Dit orgaan wordt alleen toegestuurd aan de donateurs van de stichting, dus donateur worden betekent in feite (ook) een abonnement nemen op Mahler Nieuws. Om wille van het besparen van kosten wordt van elke uitgave slechts een beperkte oplage gemaakt en zijn daarom niet veel extra exemplaren voorradig. Niettemin kan - zolang de voorraad strekt - een exemplaar voor het bedrag van 10,00 (tien) euro (inclusief verzendkosten) worden aangevraagd bij de redactie van Mahler Nieuws.

What the Wild Flowers Tell Me (arr. Benjamin Britten)
Het Concertgebouw
26-04-2020