Hoofdpagina | PROJECTEN | Projecten van de GMSN normaal lettertype groter lettertype grootste lettertype

Projecten van de GMSN

Via de knop 'Projecten' kunt u informatie krijgen over door de Gustav Mahler Stichting Nederland of gelieerde stichtingen (bijvoorbeeld het Niemanfonds en The Mahler Connection) geëntameerde projecten. Hiermee willen we musicologen, cultuurhistorici, literatuurwetenschappers e.a., alsmede geïnteresseerde donateurs (die vaak interessante (deel)aspecten onderzoeken) de mogelijkheid of het platform bieden om informatie ten behoeve van het eigen onderzoek te verzamelen. Verder is onder deze knop een ingang op 'The Mahler Connection', een internationaal samenwerkingsverband voor de viering van de herdenkingsjaren 2010 en 2011, 'Mahleriana', een markt voor Mahler artikelen (onder constructie) en een Open Forum, om informatie met mede-Mahlerianen te delen.

What the Wild Flowers Tell Me (arr. Benjamin Britten)
Het Concertgebouw
26-04-2020