Eregalerij

Op deze pagina eren wij mensen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de Gustav Mahler Stichting Nederland.

Herman J. Nieman heeft aan de wieg gestaan van de Gustav Mahler Stichting Nederland. Eerst als afdeling van de Internationale Gustav Mahler Gesellschaft te Wenen, later als zelfstandige Nederlandse stichting. Hij gaf de 'Mededelingen' van de stichting uit en stond ook aan de wieg van het Mahler Nieuws.

Willem de Vries heeft zich jaren lang ingezet voor "Die Sache Mahlers". Hij gaf "Het Mahler Bulletin" uit van 1988 - 1994. Hierna is hij lid geworden van de redactie van het Mahler Nieuws. Vele jaren heeft hij hiervan deel uit gemaakt. Ook is hij jaren lang lid geweest van het bestuur van de Gustav Mahler Stichting Nederland.