Hoofdpagina | CONCERTAGENDA & RECENSIES | Concertagenda Buitenland normaal lettertype groter lettertype grootste lettertype

Hier vindt u een concertagenda met concerten waarin werken van Mahler worden uitgevoerd, zowel in Nederland (zo compleet mogelijk) als in de ons omringende landen (een greep uit het aanbod). Er is een afdrukfunctie voor beide concertagenda's. Verder is er een rubriek met recensies over concerten, een rubriek met besprekingen van CD's en DVD's. Een rubriek met literatuurverwijzingen is in opbouw.

De redactiecommissie van ons officiële orgaan Mahler Nieuws stelt deze agenda op en probeert deze zoveel mogelijk te actualiseren. Het spreekt vanzelf dat die informatie uit allerlei bronnen zoals jaarprogramma's van orkesten, e.d. bijeengesprokkeld moet worden en dat volledigheid - zeker voor wat betreft Nederland - wel nagestreefd maar niet altijd bereikt wordt.
Aanvullende informatie is dus altijd welkom. Zo kunt u schriftelijke informatie (brochures, aankondigingen, e.d.) sturen naar het redactie-adres van Mahler Nieuws:

Redactie Mahler Nieuws

Fabriekstraat 10

3551 SJ  Utrecht

Langs elektronische weg kunt u de informatie sturen naar: J.Maarsingh@kpnplanet.nl.

Ga naar de binnenlandse agenda.

Buitenland Print aktuele agenda printen
  Bekijk de historische agenda

Tweede Symfonie
Datum/Tijd Plaats/Zaal Orkest/Koor Dirigent/Solist Werk(en)